Werkwijze

Aannemers/ Professionals/ Projectontwikkelaars
Naar aanleiding van het ontwerp van uw architect wordt een constructieve schets gemaakt binnen de contouren van het studie-, voorlopig- of definitieve ontwerp. Dit alles met het uitgangspunt het plan financieel en constructief haalbaar te maken. Met als leidraad het constructief ontwerp worden de constructie berekeningen en tekeningen met hierop de overzichten en detailleringen vervaardigd.

Particulier
Als particulier of zelfbouwer kunt u bij ons terecht met uw ontwerp, bouw- of verbouwplannen. Wij zullen u eerst op de constructieve aspecten adviseren en begeleiden voordat u met de overige partijen een definitieve keuze en opzet gaat maken.

Agrarische sector
Voor uw bouwplannen op het gebied van de agrarische sector kunt u bij Rivo BouwAdviesbureau terecht voor advies, berekeningen en tekeningen voor uw complete engineering betreffende nieuwbouw, verbouw en uitbreiding van vee stallen, mestopslagkelders.

Controlewerkzaamheden overheid
Bij Rivo BouwAdviesbureau kunt u terecht voor de controle  van tekeningen en berekeningen die bij de gemeente ingediend zijn voor het  verkrijgen van een bouwvergunning. Wij beoordelen de plannen die bij de  gemeente zijn ingediend en maken vervolgens een rapportage van onze bevindingen.

Offerte/ Diensten
Wilt u gebruik maken van de diensten van Rivo BouwAdviesbureau, een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen, stuur uw verzoek met tekeningen het liefst in .PDF bestand of per post naar onderstaand adres of e-mail adres. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail van de offerte aanvraag. Mocht u de bevestiging niet hebben ontvangen vragen wij u hiervan melding te maken.

Rivo BouwAdviesbureau
Uithoornseweg 40
5701 CB Helmond
0492-555131
06-10824760
offerte@rivobouwadvies.nl

 

Meest recente berichten